Kolsyrat vatten restaurang

Restaurangvatten

Vi behöver alla tillräckligt med vätska varje dag för att orka prestera. Just vatten är centralt för vårt välmående och hälsa och av den anledningen är det viktigt att vi lätt har tillgång till de två liter vatten som vi bör få i oss per dag. En vattenmaskin som ger antingen stilla eller kolsyrat vatten till er restaurang kan därför göra en stor skillnad.

Restaurangvatten för att hålla energin uppe

Att som gäst ha tillgång till gott och kallt restaurangvatten – stilla vatten eller kolsyrat vatten - bidrar mycket till helheten. Förutom att det neutraliserar smaker och på så sätt tar fram en maträtts olika nyanser, hjälper det oss med själva matsmältningen. Dricker man dessutom ett gott vin till, finns inget bättre komplement än ett glas vatten vid sidan av. Då vill man naturligtvis också ha väl kylt vatten av bästa kvalitet och inte rumstempererat vatten från en kran. En vattenmaskin underlättar detta. Det bidrar också till en modern touch och känslan av en välgenomtänkt verksamhet och är alltid uppskattat av gäster.

Restaurangmiljön är ofta stressig för den som jobbar där och kräver nästan alltid hög koncentrationsförmåga. Även om koffein är vanligt förekommande så krävs det också att man får i sig tillräckligt med vatten varje dag för att kunna hålla energin uppe och behålla koncentrationen. Dessutom är koffein vätskedrivande vilket ytterligare är ett skäl till att komplettera med vatten.

Att dricka sina två liter vatten per dag minskar dessutom risken markant att få både mag- och huvudvärk och hjälper oss att stå emot olika förkylningar då det spolar bort gifter ur lymfsystemet. Tillgång till restaurangvatten, stilla eller kolsyrat vatten, borde med andra vara en självklarhet även för de anställda. Genom att byta ut färdigbuteljerade plast- eller glasflaskor och dyra transporter av dem till en vattenautomat med restaurangvatten så gör man dessutom en insats för klimatet.

restaurangvatten kolsyrat vatten

Kolsyrat vatten för restaurangen från Vattentornet

I över 20 år har Vattentornet Aqua Concilio AB levererat eleganta vattenmaskiner till tusentals restauranger och företag i Sverige och det gör oss till en av de ledande och mest erfarna leverantörerna av gott restaurangvatten idag. Vår utrustning utvecklar vi tillsammans med några av Europas främsta vattenleverantörer och kvalitetssäkras noga på olika sätt. Då har du dessutom möjligheten att få en skräddarsydd vattenautomat med en rad olika design och finesser. För en fast månadskostnad får du obegränsat med restaurangvatten till alla oavsett om det är stilla eller kolsyrat, och du slipper garanterat några dolda avgifter. Det underlättar dessutom kontrollen över utgifterna. Naturligtvis blir det också i längden billigare att installera en vattenautomat än att köpa in vattenflaskor som dessutom ska levereras.

Det finns med andra ord många olika fördelar med en vattenautomat, och ytterligare fördelar att installera en vattenautomat med kolsyrat och stilla restaurangvatten från just Aqua Concilio AB. Välkommen att kontakta oss per mail eller telefon redan idag och hitta en lösning som passar just ditt kontor eller restaurang!

Vårt restaurangvatten

Tappkran Grace

Utrustning för lokalproducerat, filtrerat, kylt, stilla och kolsyrat vatten.

I Pure Aqua vattenkoncept ingår följande:

  • 1 st kylanläggning med karbonator, kapacitet 120 liter/h
  • 1 st aktivt kolfiltersystem som tar bort klor, metaller, missfärgningar och dålig lukt
  • 1 st aluminiumtapptorn
  • 1 st spillbricka
  • 24 st vattenkaraffer med lock
  • Filterbyten två gånger per år
  • Fri installation
  • Fri kolsyra
  • Fri service inom 8 kontorstimmar från anmälan
  • Support och upplärning av personal om vatten

Klicka här för att läsa mer om vårt restaurangvatten

Vill du dricka kallt och fräscht vatten på ditt jobb?