Miljövatten – för miljöns skull

Vattenmaskiner blir en allt vanligare syn på kontor och restauranger. Idag har den tagit plats som det naturliga komplementet till kaffemaskinen. Förutom att koffein som bekant är vätskedrivande, finns det många fler anledningar till att varje modern arbetsplats bör ha en vattenmaskin installerad.

Gör skillnad med miljövatten

Att kroppen behöver cirka två liter vatten varje dag är sedan länge känt. Det är många gånger en ren turboinjektion att dricka vatten, särskilt under dagens långa arbetstimmar. Vatten håller oss helt enkelt friska; det motverkar huvudvärk och magvärk, hjälper matsmältningen och hjälper ofta mot förkylning eftersom det spolar bort gifter ur lymfsystemet. Dessutom blir vi pigga av vatten och då ökar både vår koncentration och vår förmåga att ta bra beslut.

Genom att installera en vattenmaskin blir det också mer naturligt för oss att dricka mer, särskilt om det på ett lätt sätt går att välja mellan stilla och kolsyrat vatten. Att dricka mer vatten är i förlängningen något som vi alla tjänar på. Här i Norden går det att dricka kranvattnet som vi alla vet, men genom att ha en vattenmaskin i närheten blir det både mer lättillgängligt och framför allt godare än det rumstempererade vatten som just kommer från en kran. En vattenmaskin är därför alltid en uppskattad detalj - både anställda och de tillfälliga gästerna eller kunder som besöker kontoret eller restaurangen.

Att installera en vattenmaskin är dessutom att göra en insats för miljön. Då slipper man köpa in stora mängder vattenflaskor i en tid när plastkonsumtionen i samhället behöver minska, och undviker då även de ofta miljöovänliga transporterna av dem. Svenskt miljövatten på arbetsplatser börjar bli mer och mer en självklarhet och det med all rätt. Vi är nämligen övertygade om att det gör skillnad - på riktigt.

Få ert miljövatten från en ledande leverantör

Aqua Concilio AB har sedan 1996 levererat högkvalitativa vattenmaskiner till tusentals kontor och restauranger runt om i Sverige och det gör oss till en av de ledande leverantörerna av gott miljövatten idag. Vår utrustning utvecklar vi tillsammans med Europas ledande vattenleverantörer som vidare kvalitetssäkras på olika sätt. Genom att erbjuda skräddarsydda vattenmaskiner i olika storlek och med olika finesser är vi dessutom övertygade om att det finns en som passar varje kontor eller restaurang. När du beställer en vattenmaskin från Aqua Concilio så får du obegränsat med kolsyrat eller stilla miljövatten till alla för en fast månadskostnad. Då blir det enklare att få kontroll över företagsutgifterna. Naturligtvis slipper du några dolda avgifter. Från idé till färdig installation – vår kunna personal hjälper dig genom hela processen. Det finns med andra ord många fördelar med att installera en vattenautomat och ännu fler genom att installera en från just Aqua Concilio AB. Slå ett slag för hälsan och miljön redan idag och gör skillnad på arbetsplatsen!

Välkommen att kontakta oss per mail eller telefon och hitta en skräddarsydd lösning som passar just ditt kontor eller restaurang!

Vårt restaurangkoncept

Tappkran Grace

Utrustning för lokalproducerat, filtrerat, kylt, stilla och kolsyrat vatten.

I Pure Aqua vattenkoncept ingår följande:

  • 1 st kylanläggning med karbonator, kapacitet 120 liter/h
  • 1 st aktivt kolfiltersystem som tar bort klor, metaller, missfärgningar och dålig lukt
  • 1 st aluminiumtapptorn
  • 1 st spillbricka
  • 24 st vattenkaraffer med lock
  • Filterbyten två gånger per år
  • Fri installation
  • Fri kolsyra
  • Fri service inom 8 kontorstimmar från anmälan
  • Support och upplärning av personal om vatten

Vill du dricka kallt och fräscht vatten på ditt jobb?