Vattentornet

Vattentornet Aqua Concilio AB grundades i Göteborg 1996 och har sedan dess levererat tusentals vattenautomater till företag och restauranger i hela Sverige. Vi utvecklar all utrustning tillsammans med de främsta vattenproducenterna i Europa och har även ett nära samarbete med Göteborgs VA-verk som säkrar kvaliteten på våra vattenautomater.

Vår vision är att vara ett föredöme för branschen och erbjuda “det lilla extra” och det gör vi genom vår höga kvalitet på våra produkter och tjänster. Vi har en rikstäckande serviceorganisation som ser till att alla våra kunder får en lokal uppföljning. Vattentornet erbjuder skräddarsydda vattenmaskiner och är din självklara leverantör av vattenautomater i Göteborg, Stockholm, Malmö och resten av Sverige.

Genom unik design och funktion gör vi det mer attraktivt och njutbart att dricka rent vatten på arbetsplatsen. Vi hyr ut helhetslösningar för rening, kylning och kolsyresättning av vanligt ledningsvatten och vill ständigt hitta nya vägar för att förbättra oss och kunna överraska. Vattentornet arbetar miljömedvetet för att kunna erbjuda hållbara lösningar för både små och stora arbetsplatser och kan även anpassa vattenmaskiner helt enligt dina behov och önskemål.

Kontakta oss för mer information.

Vattentornet Aqua Concilio AB | Klangfärgsgatan 10 | 426 52 Västra Frölunda | 031-775 28 00 | info@vattentornet.com