Hyra vattenautomat till er arbetsplats

Unna personalen en vattenautomat på jobbet.

Vi har ett noga framtaget sortiment av kvalitativa vattenautomater för både små och stora arbetsplatser. Med en unik design och funktion erbjuder vi stilrena helhetslösningar som gör det attraktivt att dricka vatten på jobbet. Välj ut den som passar just er arbetsplats, vi har både fristående pelare och en mängd olika inbyggda modeller. Vårt huvudkontor är i Göteborg men vi levererar till hela Sverige.

Har du bestämt dig för en vattenautomat?

X-Line

Stilren modell med tryckknappar.

Höjd: 380 mm
Bredd: 180 mm
Djup:
 240 mm
Design: Tapptorn med tryckknappar för inbyggnad i bänkskåp med liggande spillbricka
Material: Krom

Se mer info & beställ

Line

Klassisk modell med tapphandtag.

Höjd: 330 mm
Diameter: 75 mm
Design: Rund tappelare i krom med tappkranar och spillbricka i bänkmodell
Material: Krom

Se mer info & beställ

Classic

Vår klassiska golvmodell i trä

Höjd: 1 150 mm
Bredd: 580 mm
Djup: 450 mm

Vårt erbjudande

Service

I alla våra hyrespaket ingår full service inkl. försäkring. Dricksvatten är ett livsmedel och vi ställer oss frivilligt under dess hårda miljö- och hälsokrav så en vattenautomat behöver löpande underhåll och service. Det är våra professionella tekniker som kommer ut och utför service både med fasta intervaller och självklart också direkt till er vid behov.

Kolsyra

Vi vet att kolsyrat vatten på arbetsplatsen snabbt blir mycket populärt och i våra serviceavtal ingår alltid fri kolsyra. Så oavsett hur mycket ni förbrukar är det alltid till samma fasta månadskostnad.

Filter

Reningsfiltret är en mycket viktig del i kylanläggningen och vi arbetar med ett av världens allra bästa filtermärken. Vi byter alla våra filter med jämna intervaller som är beräknad efter kylarens kapacitet och med hänsyn till hur mycket vatten ni förbrukar.

Miljö

Genom att installera en vattenautomat på arbetsplatsen bidrar ni automatiskt till en mer klimatsmart värld. De flesta företag idag säger nej till förbrukning av plastflaskor och nej till långa transporter av färdig buteljerat vatten. Så gör ett bra miljöval ni också, bli ”kransmart”.

Fast månadskostnad

Våra kunder hyr sin utrustning till ett fast pris per månad. Det gör att ni alltid kan budgetera för er kostnad och ni vet att det aldrig dyker upp några överraskningar. I månadskostnaden ingår full service inklusive full försäkring.

Hyr en vattenautomat och prestera bättre på jobbet

Vattenautomater har aldrig varit så populära på kontor och restauranger som idag. Och det har sina förklaringar; en vattenautomat ökar både hälsan och trivseln hos anställda och besökare, bidrar till en mer klimatsmart värld, är i längden mer ekonomiskt för såväl små som stora företag, och är dessutom en elegant inredningsdetalj för den moderna arbetsplatsen.

Tillgången till friskt och väl kylt vatten under arbetsdagen ska inte vara någon lyx – det bör faktiskt vara en självklarhet. Människor behöver direkt åtkomst till drickbart vatten för att kunna bibehålla sin goda hälsa, öka koncentrationen, hjälpa matsmältningen och fatta bättre beslut. Genom att installera en vattenautomat på arbetsplatsen gör man konsumtionen av vatten, stilla eller kolsyrat, mer attraktivt och mer självklart. Forskning visar att människan i genomsnitt behöver två liter om dagen för att prestera som bäst, och det är garanterat något vi alla tjänar på.

Vattenautomater till bra pris som sparar på miljön

Istället för att enbart ha åtkomst till rumsvarmt kranvatten, ger våra vattenautomater riktigt kallt både stilla och kolsyrat vatten av bästa kvalitet. Genom att installera en vattenautomat på arbetsplatsen bidrar du dessutom till en mer klimatsmart värld där inte längre plastflaskor och transporterna av dem behöver vara en nödvändighet för att prestera på topp under dagens arbetstimmar.

Genom att hyra vattenautomater till bra pris från oss gör du också ett ekonomiskt bra val av den enkla anledningen att det blir billigare i längden än att köpa in vattenflaskor och betala för transporten. Då får du dessutom obegränsat med vatten till alla för en fast månadskostnad och utan dolda avgifter. På så sätt blir det också lättare att få kontroll på företagets utgifter.

Därför ska du hyra vattenautomat från Vattentornet

 • Obegränsat med gott och väl kylt vatten, stilla eller kolsyrat, till en fast månadskostnad och utan några dolda avgifter.
 • Kvalitetssäkrade vattenautomater med elegant design.
 • Många olika vattenautomater att välja på.
 • Enkelt att hyra och hjälp med installationen av vår kunniga medarbetare.
 • Bra pris - billigare än att köpa in vattenflaskor och betala transport.

Sedan 1996 har Vattentornet Aqua Concilio hyrt ut och levererat eleganta vattenautomater till tusentals kontor och restauranger runt om i Sverige. Utrustningen utvecklas tillsammans med de främsta vattenleverantörerna i Europa och kvalitetssäkras på olika sätt – allt för att uppnå högsta kvalitet på vattnet och produkterna. För bra vatten på arbetsplatsen ska man inte kompromissa om.

Flera fördelar med en vattenautomat på arbetsplatsen

Det finns många fördelar med en vattenautomat på arbetsplatsen, nedan ser du några av anledningarna vi tycker att ni ska hyra en vattenautomat.

 • Ett enkelt och effektivt sätt att hålla sig hälsosam.
 • Ökar koncentrationen och håller energin uppe.
 • Ökar trivseln hos såväl anställda som besökare.
 • Ett klimatsmart och modernt val.
 • Godare vatten än från en kran.

Kontakta oss på Vattentornet när ni vill hyra en vattenautomat till ett bra pris. Varmt välkomna!

Vårt restaurangkoncept

Utrustning för lokalproducerat, filtrerat, kylt, stilla och kolsyrat vatten.

I Pure Aqua vattenkoncept ingår följande:

 • 1 st kylanläggning med karbonator, kapacitet 120 liter/h
 • 1 st aktivt kolfiltersystem som tar bort klor, metaller, missfärgningar och dålig lukt
 • 1 st aluminiumtapptorn
 • 1 st spillbricka
 • 24 st vattenkaraffer med lock
 • Filterbyten två gånger per år
 • Fri installation
 • Fri kolsyra
 • Fri service inom 8 kontorstimmar från anmälan
 • Support och upplärning av personal om vatten

Vill du dricka kallt och fräscht vatten på ditt jobb?