Vattenmaskin till kontor - Hyra till bra pris

När vi har tillgång till kylt vatten på kontoret så dricker vi också mer - och det är positivt ur flera aspekter. Det håller oss friska och vårt immunförsvar stärks, vi blir piggare och koncentrationsförmågan ökar. Att hyra en vattenmaskin till kontoret är också positivt ur miljösynpunkt då vatten på flaska inte längre behövs.

Spara både på pengar och miljön med att hyra vattenmaskin

Att hyra och ha en vattenmaskin tillgänglig på kontoret är både ett enkelt och lyxigt sätt att få i sig de två liter vatten vi behöver per dag för att hålla oss hälsosamma. Med en vattenmaskin blir också vattnet garanterat kallare och godare än det rumsvarma vatten vi får från en kran. Möjligheten att få både stilla och kolsyrat vatten gör vattenmaskinen till ett självklart komplement till kaffemaskinen, särskilt med tanke på att koffein är vätskedrivande. En elegant vattenmaskin är alltid uppskattat av såväl anställda som tillfälliga besökare och bidrar dessutom till känslan av att vara en modern och fräsch arbetsplats. Då vi hyr ut vattenmaskiner i en rad olika design, storlekar,  färger och former samt med olika kapacitet, är det extra lätt att hitta en som passar just din arbetsplats och göra den till en integrerad del av restaurang- eller kontorsinredningen.

För att göra vattendrickande mer attraktivt och lyxigt, är det vanligt att många företag idag väljer att köpa in vattenflaskor till sina anställda. Men eftersom både konsumtion av plastflaskor och dyra transporter inte är bra för miljön i det långa loppet - och dessutom lätt kan undvikas - gör man ett klimatsmart val genom att istället installera en vattenmaskin.  Det är också ett klokt val ur en ren ekonomiskt synpunkt, eftersom att hyra en prisvärd vattenmaskin från oss i längden är långt mer kostnadseffektivt än att köpa in färdigbuteljerat vatten.

Hyra vattenmaskin till kontoret från Vattentornet

Vattentornet Aqua Concilio AB har i över 20 år försett kontor och restauranger runt om i Sverige med tusentals av våra snygga och prisvärda vattenmaskiner. Vår utrustning utvecklar vi tillsammans med Europas bästa vattenproducenter och kvalitetssäkras på olika sätt. Vi har länge varit en av de ledande leverantörerna av vattenmaskiner till både små och stora företag i hela Sverige och eftersträvar alltid bästa möjliga kvalitet, kundservice och bra priser. Vår professionella personal kommer alltid ut och hjälper er om behovet uppstår. Vi erbjuder våra kunder ett fast pris varje månad; då kan du enkelt ha uppsikt över utgifterna och samtidigt räkna med att det alltid finns obegränsat med filtrerat, kylt, stilla och kolsyrat vatten av högsta kvalitet till alla anställda eller besökare på ert kontor eller er restaurang.

Fördelarna med att hyra vattenmaskin från Vattentornet Aqua Concilio är många; det är mer hälsosamt, miljövänligt, ekonomiskt och elegant. Vid eventuella frågor är ni alltid välkomna att höra av er via telefon eller mail.

Vi tycker att alla borde ha tillgång till friskt vatten på jobbet och därför är vattenmaskinen det naturliga valet. Vatten på jobbet gör nämligen skillnad – på riktigt. Kontakta oss på Vattentornet när ni vill hyra en vattenmaskin till ert kontor.

Vill du dricka kallt och fräscht vatten på ditt jobb?